Nieuws- en parkberichten

Nieuws27 maart 2014 Bedrijvenbijeenkomst Bedrijven...

Bedrijvenbijeenkomst Bedrijventerrein Kaatsheuvel

Op donderdag 3 april 2014 wordt vanuit het Parkmanagement een eerste bedrijvenbijeenkomst georganiseerd. 
Namens de gebiedscommissie Bedrijvenpark Kaatsheuvel nodigen wij u van harte uit hier bij aanwezig te zijn.  

Bedoeling is om u te informeren over allerlei ontwikkelingen rondom het bedrijventerrein en om onder het genot van een drankje en een hapje bij te praten met uw mede-ondernemers.

De bijeenkomst wordt dit keer gehouden bij Central Heating aan de Belgiëstraat 18 te Kaatsheuvel.

Bedrijvenbijeenkomsten zullen (maximaal) twee maal per jaar georganiseerd worden, waarbij iedere keer een ander bedrijf wordt bezocht op het bedrijventerrein.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur ontvangst met koffie / thee
  • 16.15 uur opening door Sjaak Brok (Gebiedscommissie) en Herman Bleekendaal (Stichting Ondernemend Loon op Zand)
           16.25 voorstellen gebiedscommissie
  • 16.30 uur toelichting parkmanagement en themaprojecten door François van Son
  • 17.00 uur toelichting Talent2work programma van Baanbrekers
  • 17.15 uur afsluitende borrel waarbij informatie opgehaald kan worden bij 4 stands, (Parkmanagement, Glasvezel, Energie-inkoop, Baanbrekers)
  • 18.00 uur à 18.30 einde
     

Wij rekenen op een hoge opkomst en een vragen u vriendelijk zich aan te melden per e-mail via info@solarisparkmanagement.nl.

Nieuws18 maart 2014 Toe- en afrit A59/N261 Waalwij...


Toe- en afrit A59/N261 Waalwijk twee nachten dicht

WAALWIJK - De toe- en afrit A59/N261 bij Waalwijk gaan in de nacht van woensdag 19 maart op donderdag 20 maart en van 20 op vrijdag 21 maart dicht.

 

De afrit komende vanaf Hooipolder/Waspik richting de N261 gaat beide nachten dicht. De toerit van de N261 op de A59 richting Den Bosch wordt in de avond en nacht van 19 op 20 maart afgesloten. De afsluiting duurt van 22.00 uur tot 06.00 uur. Wegenbouwer BAM gaat het asfalt repareren. "De gaten in de weg worden gevuld, zodat het asfalt er goed bij blijft liggen", aldus een woordvoerster van de provincie.

 

Bron: Brabants Dagblad

Nieuws12 maart 2014 Revitalisering Bedrijvenpark K...

Revitalisering Bedrijvenpark Kaatsheuvel

Na de aanpassing van het kruispunt,fietspad, verlichting en de parkeerplaatsen gaat de gemeente het groen en de entrees verbeteren. De groenwerkzaamheden starten op donderdag 6 maart 2014. Van Esch groenvoorzieningen uit Berkel-Enschot gaat deze werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden nemen ongeveer 6 weken in beslag.

 

De verbetering van entrees hebben een definitief ontwerp en de locaties zijn vastgesteld. Er komt een grote entree in de vorm van een muur bij de rotonde Vaartstraat – Bevrijdingsweg. Hiervoor moet een vergunningstraject doorlopen worden bij de gemeente Waalwijk. De kleinere locaties zijn Jan de Rooijstraat (noordzijde + zuidzijde), Capelsestraat (noordzijde + zuidzijde), Amerikastraat en Schotsestraat. TBB uit Gilze, Bouwbedrijf van Son en Hultermans verzorgen de uitvoering van deze entrees. Alle werkzaamheden zijn medio mei 2014 gereed.

 

Lees hier het artikel zoals vermeld in De Duinkoerier.

 

Bron: gemeente Loon op Zand

Nieuws1 februari 2014 Versterking team solaris parkm...


Versterking team solaris parkmanagement

Het team van Solaris Parkmanagement is per 1 februari 2014 uitgebreid met de aanstelling van Joep Klerx.

Joep is in september 2013 begonnen aan zijn afstudeerstage bij Solaris Parkmanagement. Inmiddels heeft hij zijn studie succesvol afgerond en hiermee zijn Bachelor of Commerce behaald. Per 1 februari is Joep officieel in dienst getreden in de functie van Medewerker Back Office.

Joep werkt op maandag, dinsdag en donderdag en is te bereiken via jk@solarisparkmanagement.nl

Solaris Parkmanagement wenst Joep veel succes in zijn nieuwe functie!

Nieuws8 januari 2014 Cursussen 2014


Beste Ondernemers,


Ook in 2014 organiseren we met grote regelmaat BHV-herhalings-, BHV-basis, VCA- en Heftruckcursussen. Heeft u interesse stuur dan een mail aan info@solarisparkmanagement.nl en wij geven een reactie met de mogelijkheden.


Met vriendelijke groet,


Team Solaris Parkmanagement

François van Son

Nieuws3 januari 2014 Nieuwjaarswens


Solaris Parkmanagement BV wenst al de parkmanagementleden, opdrachtgevers en relaties een ondernemend en succesvol jaar toe!

 

Ook in 2014 kunt u weer op ons rekenen!

Samen Sterk, Samen Voordeel!

 

Team Solaris Parkmanagement BV

Francois van Son

Marjo van Bijnen

Christel Tax

Stefan Wijbers

Joep Klerx

Nieuws7 november 2013 Versterking team Solaris Parkm...

Versterking team Solaris Parkmanagement

Het team van Solaris Parkmanagement is per 1 oktober 2013 versterkt met de aanstelling van Stefan Wijbers.

Stefan is de afgelopen jaren met name werkzaam geweest als Parkmanager in de recreatiebranche. Zijn overstap naar Solaris is een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Stefan zal in zijn nieuwe functie de gesprekspartner zijn voor ondernemers bij alles wat er speelt op en rondom de bedrijventerreinen.

Stefan is te bereiken via sw@solarisparkmanagement.nl

Solaris Parkmanagement wenst Stefan veel succes in zijn nieuwe functie!

Parkbericht1 november 2013 Vanaf 18 november 2013 tot med...


Vanaf 18 november 2013 tot medio april 2014 is Horst gedeeltelijk afgesloten

 


Vanaf 18 november 2013 tot medio april 2014 is Horst gedeeltelijk afgesloten voor verkeer behalve voor fietsers. In deze periode zijn diverse nutsbedrijven en BAM op werkdagen aan het werk bij het oranje gemarkeerde stuk weg (zie het kaartje), van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 16 uur. De werkzaamheden zijn nodig om straks de nieuwe N261 te kunnen maken. Op dit moment kunnen we helaas nog geen einddatum bepalen, omdat we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

 

Tijdelijke afsluiting en omleidingsroute
Gedurende de afsluiting wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze route voor gemotoriseerd verkeer gaat via de Europalaan en N261 tot Loon op Zand en wordt met borden op de weg aangegeven. Fietsers kunnen Horst gewoon blijven gebruiken. Ook zal in de lokale media een bericht over de tijdelijke afsluiting en omleiding verschijnen.
Hieronder ziet u een kaartje van de omleiding. Het oranje gemarkeerde gedeelte wordt tijdelijk afgesloten. De omleidingsroute is aangegeven met de blauwe lijn (rijdend in de richting van Tilburg) en de paarse lijn (rijdend in de richting van Waalwijk).

 

Ombouw N261
Om de verkeersveiligheid van de N261 te waarborgen en te vergroten, wordt deze weg omgebouwd tot een weg met ongelijkvloerse kruisingen. Alle verkeerslichten verdwijnen om de verkeersdoorstroom te bevorderen en de weg krijgt over de hele lengte 2 maal 2 rijstroken. BAM bouwt de N261 in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

 

Contact en meer informatie
Wij vertrouwen erop u hiermee goed geïnformeerd te hebben. Heeft u echter vragen of opmerkingen of bent u nieuwsgierig naar de ombouw van de N261? Kijk dan op www.n261nonstop.nl of mail naar info@n261nonstop.nl. U kunt de vorderingen van de N261 ook volgen op social media via Twitter @N261NonStop en Facebook https://www.facebook.com/N261NonStop

 

Nieuws26 september 2013 Eerste bedrijf start met bouw ...

Eerste bedrijf start met bouw op Kets West II Kaatsheuvel

Het bedrijf Habraken Machines gaat zich als eerste vestigen op Bedrijvenpark Kaatsheuvel (Kets West II).

 

Op het al jaren braakliggende terrein tussen Kaatsheuvel en Sprang-Capelle zijn nu eindelijk de eerste bouwactiviteiten te zien. Als alles meezit, is de nieuwbouw van Habraken Machines mei of juni volgend jaar klaar.

 

Lees hier het volledige artikel.

  

Bron: Brabants Dagblad

Nieuws3 september 2013 Solaris krijgt opdracht Parkma...


Solaris krijgt opdracht Parkmanagement Kaatsheuvel

Solaris Parkmanagement BV is namens de Stichting Ondernemend Loon op Zand (SOL) aangesteld als parkmanagementorganisatie voor bedrijvenpark Kaatsheuvel. Samen met ondernemers, SOL en de gemeente Loon op Zand zal Solaris Parkmanagement praktisch en succesvol Parkmanagement gaan invoeren. Ook zal het Keurmerk Veilig Ondernemen ingevoerd gaan worden en wordt een haalbaarheidsonderzoek verricht naar Glasvezel.

Op bedrijvenpark Kaatsheuvel zijn ongeveer 150 ondernemers gevestigd. Ook deze ondernemers kiezen voor een duurzaam, representatief en veilig bedrijvenpark!

Solaris Parkmanagement BV is erg verheugd met deze opdracht en bedankt de SOL en de gbiedscommissie Bedrijvenpark Kaatsheuvel voor het gegeven vertrouwen.

Francois van Son
Solaris Parkmanagement BV


Bericht 11 tot 20
« Vorige  1 2 3  Volgende »Lid worden?

U kunt zich hier aanmelden.


Iets melden?

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.


Partner worden?

U wilt uw product of dienst aanbieden op dit park?


Kalender
27 september 2014
Heftruckcursus


» Alle activiteiten bekijken
Nieuws en Parkberichten
Nieuws 22 juli 2014
Eindelijk eerste bewoner Bedrijvenpark Kaatsheuvel

  KAATSHEUVEL - Eindelijk heeft het eerste bedrijf zich gevestigd op het 'nieuwe' Bedrijvenpark Kaatsheuvel.... »